Meille töihin?

Kiinnostaako sinua työskennellä monitaitoisessa tiimissä? Haluatko jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta? Hienoa! Meillä pyritään juuri siihen.

Arvostamme, että haluat kehittyä alan huippuosaajaksi yhdessä muiden työntekijöidemme kanssa. Kirjoitamme kaunista ja helposti luettavaa koodia ja toivomme, että tämä on tärkeää myös sinulle. Vielä hienompaa on, jos haluat saada koodistasi palautetta ja antaa sitä koodikatselmuksen avulla myös muille.

Meillä pystyt valitsemaan työaikasi vapaasti ja - ajan hengen mukaisesti - etäpäivät ovat sallittuja.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tutustumme mielellämme omiin projekteihisi, joita on voinut kertyä esimerkiksi aikaisempien työtehtävien tai harrastuneisuuden johdosta.

Jos tunnistit itsesi yllä olevista kuvauksista, haluamme ehdottomasti keskustella kanssasi lisää. Olemme rakentaneet avoimen, rennon ja matalahierarkisen työyhteisön, joka on meidän kaikkien näköinen.

Täällä on lahjakkaita ja osaavia kollegoja, joilta oppii päivittäin uutta ja joiden kanssa pähkinöitä on mukava pureskella. Mielenkiintoisia projekteja, joiden teknologiaa ja arkkitehtuuria saa olla mukana valitsemassa, suunnittelemassa ja toteuttamassa. Meillä on monipuolisia asiakkaita, joiden liiketoiminnan ydinkysymyksiä on mukava ratkoa.

- Tuomas Tanner

Itselleni tärkein asia hyvässä työpaikassa on tiimi, jonka tekemisistä voi olla aidosti ylpeä ja jossa jokainen kannustaa sekä tukee toinen toistaan niin, että kaikki voivat keskittyä omiin vahvuuksiinsa. W3:lla meitä ei kuitenkaan ole keinotekoisesti pakotettu valmiiksi määriteltyihin sapluunoihin vaan ilmapiiri on avoin ja uuden oppimiseen kannustava. Olen työtehtävissäni päässyt hyödyntämään vuosien varrella kertynyttä osaamistani laidasta laitaan ilman tunnetta siitä, että astun jonkun toisen varpaille.

- Eve Eschner

eve

TL;DR: Kantsii tulla W3:lle, meillä on tosi jees olla duunissa!
W3:lla olen päässyt toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja ja oppimaan uusia teknologioita joista olen kiinnostunut. Samojen juttujen tekeminen kuukausi toisensa jälkeen on tylsää ja puuduttavaa. Onneksi sellaista ei meillä ole, vaan tehtävät ja projektit ovat monipuolisia ja motivoivia, etenkin kun ammattitaitoaan pääsee kehittämään työssä. W3:n ilmapiiri yllätti positiivisesti rentoudellaan.

- Richard Lewis